English   Bahasa Melayu
Sekiranya anda telah mencipta ID Log Masuk dan Kata Laluan anda, sila masukkan ID Log Masuk dan Kata Laluan di sini.
Penting! Sila ambil perhatian tentang penggunaan huruf besar atau kecil pada ID Log Masuk dan Kata Laluan.
 
PELAKSANAAN SISTEM ePEROLEHAN BAHARU BARU
ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA PELAKSANAAN SISTEM ePEROLEHAN BAHARU DITANGGUHKAN KE TAHUN 2017.
SEHUBUNGAN DENGAN ITU, SISTEM ePEROLEHAN SEDIA ADA AKAN TERUS DIGUNA PAKAI BAGI URUSAN PEROLEHAN KERAJAAN SECARA ELEKTRONIK SEHINGGA SISTEM ePEROLEHAN BAHARU DILANCARKAN.
SEKIAN, TERIMA KASIH.
 
NOTIS PEMBERITAHUAN BARU
DIMAKLUMKAN BAHAWA KEMENTERIAN KEWANGAN AKAN MENGUATKUASAKAN PENGGUNAAN KOD-KOD BIDANG BARU MULAI 17 JUN 2012. PENGUATKUASAAN INI DIKENAKAN KE ATAS SEMUA AGENSI KERAJAAN, SYARIKAT DAN FIRMA PERUNDING. SENARAI KOD-KOD BIDANG BARU BAGI SYARIKAT ADALAH SEPERTI DI LAMPIRAN 1. SENARAI KOD-KOD BIDANG BARU BAGI FIRMA PERUNDING ADALAH SEPERTI DI LAMPIRAN 2.
KOD BIDANG PEMBEKAL YANG TELAH BERDAFTAR DAN MASIH BERKUATKUASA AKAN DITUKARKAN KEPADA KOD BIDANG BARU SECARA AUTOMATIK PADA 17 JUN 2012.
DENGAN PENGUATKUASAAN KOD BIDANG BARU INI SEMUA SEBUT HARGA/TENDER/EBIDDING YANG MASIH DALAM TEMPOH IKLAN PADA 17 JUN 2012 AKAN DITUKARKAN KEPADA KOD BIDANG BARU SECARA AUTOMATIK. SEHUBUNGAN ITU, PENYERTAAN PEMBEKAL AKAN TERIKAT KEPADA KOD BIDANG BARU.
SEBUT HARGA/TENDER/EBIDDING YANG TELAH DILULUSKAN PERMINTAANNYA TETAPI BELUM DIIKLAN JUGA AKAN DITUKARKAN KEPADA KOD BIDANG BARU SECARA AUTOMATIK. AGENSI DIMINTA MENYEMAK SEMULA KOD BIDANG BAGI SEBUT HARGA/TENDER/EBIDDING YANG BERKAITAN. SEBARANG MASALAH HENDAKLAH DIMAKLUMKAN KEPADA MEJA BANTUAN DENGAN KADAR SEGERA.
SILA KLIK DI SINI BAGI SOALAN LAZIM PENGUATKUASAAN KOD BIDANG BARU
MAKLUMAT LANJUT BOLEH DIPEROLEHI DI LAMAN WWW.ePEROLEHAN.GOV.MY .
 
PENAMBAHBAIKAN PADA SISTEM ePEROLEHAN BAGI MEMENUHI KEPERLUAN PELAKSANAAN GST BARU
KEPADA SEMUA PENGGUNA ePEROLEHAN (PTJ DAN PEMBEKAL)
SUKACITA DIMAKLUMKAN, SISTEM ePEROLEHAN KINI TELAH DIBUAT PENAMBAHBAIKAN PADA MODUL PENDAFTARAN PEMBEKAL, SEBUTHARGA & TENDER DAN eBIDDING BAGI MEMENUHI KEPERLUAN PELAKSANAAN GST DALAM PEROLEHAN KERAJAAN.
SILA MUAT TURUN PANDUAN PENGGUNA DI SINI :1) PENDAFTARAN PEMBEKAL2) PENGGUNA eBIDDING ( PTJ )3) PENGGUNA eBIDDING ( PEMBEKAL )4) PENGGUNA SEBUT HARGA ( PTJ )5) PENGGUNA TENDER ( PTJ )6) PENGGUNA TENDER ( PEMBEKAL )
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI KHIDMAT BANTUAN ePEROLEHAN DI TALIAN 03-7985 7777/ 03-7985 7888 ATAU EMEL bantuan@eperolehan.gov.my
 
MAKLUMAN PENAMBAHBAIKAN MODUL EBIDDING JANUARI 2013 BARU
BERIKUT ADALAH PENAMBAHBAIKAN TERKINI YANG DILAKUKAN KE ATAS MODUL EBIDDING BERKUATKUASA 23 JANUARI 2013: KLIK DISINI UNTUK MUAT TURUN DOKUMEN
 
MAKLUMAN PENGEMASKINIAN PROFIL KEMENTERIAN, JABATAN, PTJ DAN PENGGUNA PTJ
DIMAKLUMKAN BAHAWA TERDAPAT PENAMBAHBAIKAN YANG MELIBATKAN PENYUSUNAN SEMULA KEMENTERIAN DENGAN MERUJUK KEPADA PP 6/2013, UNIT EPEROLEHAN TELAH MELAKSANAKAN PENGEMASKINIAN PROFIL KEMENTERIAN, JABATAN, PTJ DAN PENGGUNA PTJ PADA 21/08/2013 JAM 10.00 MALAM.
SILA KLIK DI SINI UNTUK KETERANGAN LANJUT
 
ID Log Masuk :
Kata Laluan :
  Lupa ID atau Kata Laluan?